Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

«Η ΑΕΚ ανήκει στο λαό της»

Το σκακιστικό τμήμα της ΑΕΚ κατάφερε τελευταία στιγμή ένα μικρό ποσό στους διοργανωτές του Πρωταθλήματος της Α Εθνικής και του f-8 του Κυπέλλου Ελλάδας και πλέον περιμένει να αποπληρώσει. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν:

«Την τελευταία στιγμή το σκακιστικό τμήμα της ΑΕΚ κατέθεσε το απαραίτητο ποσό για διαμονές και διατροφές των σκακιστών της στους διοργανωτές του Πρωταθλήματος της Α Εθνικής και του f-8 του Κυπέλλου Ελλάδας και μένει πλέον η ημερομηνία τελικής εξόφλησης στις 28/6. Με τη σημερινή πληρωμή έχει τακτοποιηθεί το 40% των συνολικών εξόδων και μένει πλέον να μαζευτεί το ποσό των 1600 ευρώ. Την ανάσα ζωής για τη σκακιστική ομάδα έδωσαν μεταξύ άλλων ο Βασίλης Τσακονίκος που έχει στηρίξει το τμήμα από την ίδρυση του, το Club Σάμου της Original, ο Κώστας Κωλέτης, ο Νίκος Γεωργατζόγλου, ο Δημήτρης Κουνταρδάς, ο Σπύρος Παπαϊωάννου. Το σκακιστικό τμήμα, στις 28/6, ημέρα έναρξης της Α΄ Εθνικής κατηγορίας θα ανακοινώσει αναλυτικά τους φίλους του που στήριξαν και θα στηρίξουν τη συμμετοχή του στην Α΄ Εθνική και στο f-8 του Κυπέλλου Ελλάδας, αναφέροντας τα ποσά ενίσχυσης. Συνεχίζουμε δυνατά, η ΑΕΚ ανήκει στο λαό της».


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project