Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

«Σας χρωστάμε μεγάλες νίκες»

«Σας χρωστάμε μεγάλες νίκες»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης blogάρει στο ΑΕΚ1924 μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό και αναφέρεται στην καθημερινή πορεία της Βασίλισσας αλλά και τις μεγάλες νίκες που λείπουν, αλλά θα έρθουν με σκληρή δουλειά και υπομονή.

«Φίλες και φίλοι της ΑΕΚ γεια σας!

Η προσπάθειά μας συνεχίζεται...  Δυστυχώς, σε ακόμη ένα ντέρμπι δεν τα καταφέραμε. Είμαστε στενοχωρημένοι γι’ αυτό παρότι υπήρξαμε ανταγωνιστικοί. Είναι δεδομένο, ότι μπορούμε πολλά περισσότερα. Έχουμε δυνατότητες.

Δεν πρόκειται προφανώς να γράψω δημόσια για το άλφα ή το βήτα, που συνέβη στο ματς., αυτά είναι θέματα, που αφορούν εσωτερικά στην ομάδα. Μέσα από τις προπονήσεις και την σκληρή δουλειά θα βελτιωθούμε σε πράγματα που θέλουμε.

Έχουμε μπροστά μας καθοριστικές για την πορεία μας στην Ευρώπη αναμετρήσεις, όπως είναι το ματς με τη Σαρλερουά εντός έδρας και με τη Μπεσίκτας εκτός έδρας. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Ακόμη και η βελγική ομάδα έχει βελτιωθεί αισθητά σε σχέση με τον πρώτο γύρο.

Είμαστε υποχρεωμένοι να προπονηθούμε σκληρά και να κάνουμε τις μεγάλες νίκες, που θα μας φέρουν κοντά στον στόχο. Σας χρωστάμε τέτοιες νίκες και να είστε σίγουροι, ότι θα το καταφέρουμε. Όμως, χρειάζεται ψυχραιμία και υπομονή από όλους μας.

Σας ευχαριστώ,

Γιαννούλης Λαρεντζάκης».ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project