Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

Ο Μίλερ μιλούσε στο... διαβατήριό του

Ο Μίλερ μιλούσε στο... διαβατήριό του

Ο Τόμας Μίλερ "τρόλαρε" τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο, ώστε να υποδεχθούν την αποστολή της Μπάγερν Μονάχου. Δείτε πώς έκανε την εμφάνισή του ο Γερμανός επιθετικός.

Είναι πλέον γνωστό ότι οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να αποφύγουν τους δημοσιογράφους κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο, κάνοντας ότι μιλούν στο τηλέφωνο. Το ίδιο έπραξε κι ο Τόμας Μίλερ, κατά την επιστροφή της Μπάγερν στο Μόναχο, έπειτα απ' την προετοιμασία στην Ντόχα.

Μέχρι τώρα είναι όλα λογικά, αλλά αν παρατηρήσετε το παρακάτω βίντεο, θα διαπιστώσετε ότι ο Γερμανός επιθετικός δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα, καθώς τον ρόλο του κινητού τηλεφώνου πήρε το... διαβατήριό του!

Όπως γίνεται αντιληπτό, κανείς δεν κατάλαβε τη "φάρσα", καθώς ο 27χρονος αποχώρησε χαμογελώντας απ' τον χώρο αφίξεων, μιλώντας στο διαβατήριο! Ο Μίλερ απέδειξε για ακόμη μία φορά την "τρέλα" που τον κυριεύει. Τη στιγμή κατέγραψε κάμερα του SkySports, η οποία βρέθηκε εκεί, ώστε να υποδεχθεί την αποστολή των Βαυαρών.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project