Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

Σαν ναυαγός που αντικρίζει έπειτα από χρόνια ένα πλοίο ένιωσα σήμερα στο άκουσμα της είδησης πως η πρώτη μπουλντόζα μπήκε στα ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ της Ν. Φιλαδέλφειας. Στα χώματα που το σωτήριον έτος 1930 (ακριβής ημερομηνία: 02/11/1930) γινόντουσαν τα εγκαίνια του ΝΑΟΥ μας. 83 χρόνια αδέρφια στέγασε ο ΝΑΟΣ μας τα όνειρα μας, τις χαρές μας, τις χαρές των παππούδων μας, την Ένδοξη ιστορία της ΑΕΚ μας.

Επιστρέφουμε πιο επικίνδυνοι!

Ο Φώτης Ανδριόπουλος παίρνει τη σκυτάλη στη «Δική σου φωνή» και γράφει για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ, τον Δημήτρη Μελισσανίδη αλλά και την επιστροφή της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

ΑΕΚ, η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο

Ο Σωτήρης Καραβάς μέσα από τη στήλη του ΑΕΚ1924.gr «Η δική σου φωνή» θυμίζει σε "φίλους" και εχθρούς τι σημαίνει ΑΕΚ, ποια είναι η φυσική της θέση και προβλέπει το... μέλλον

«Θα επιστρέψουμε» (pic)

Έσβησε κεράκια με την ΑΕΚ στην Καρδιά, ο αναγνώστης του AEK1924.gr που μας έστειλε την φωτογραφία

Τα καλοκαίρια είναι ΑΕΚ!

Συναισθηματικά δεμένοι με την ομάδα οι φίλαθλοι της ΑΕΚ που το δείχνουν σε κάθε στιγμή, ακόμα και στις διακοπές τους

Ο Φούλης είναι πάλι εδώ!

Ο αναγνώστης του ΑΕΚ1924.gr Σεραφείμ Μπαχράς παίρνει τη σκυτάλη στη στήλη η «δική σου φωνή» και γράφει για την επικείμενη επιστροφή του Νίκου Γεωργέα στην ομάδα της καρδιάς στέλνοντάς του ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ανιδιοτέλειά του.

Τίγρης, Ντούσκο και Ναός!

Ο Λεωνίδας Τσαμπαλής παίρνει τη σκυτάλη στη στήλη «η δική σου φωνή» εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι το τρίπτυχο «Μελισσανίδης - Μπάγεβιτς - Γήπεδο στη Ν.Φ.» αποτελούν την εγγύηση της αναγέννησης και επιστροφής της ΑΕΚ στο θρόνο της.

Αγάπη, υπομονή, συσπείρωση

Ο αναγνώστης του ΑΕΚ1924.gr Δημήτριος Μωραίτης παίρνει τη σκυτάλη στη στήλη «η δική σου φωνή» και γράφει για τα τρία απαραίτητα συστατικά του νέου ξεκινήματος που επιχειρεί η πιο αγαπημένη ομάδα στον κόσμο.

Έτσι θα ξαναγίνει μεγάλη!

Ο αναγνώστης του ΑΕΚ1924.gr Αλέξανδρος Διγενής παίρνει τη σκυτάλη στη στήλη «η δική σου φωνή» αναδεικνύοντας τα τέσσερα μυστικά της επιτυχίας. Ένα ακόμα εξαιρετικό σχόλιο από φίλο της ΑΕΚαρας και της ιστοσελίδας

Σελίδα 1 από 2

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project