Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

Αγάπη, υπομονή, συσπείρωση

Ο αναγνώστης του ΑΕΚ1924.gr Δημήτριος Μωραίτης παίρνει τη σκυτάλη στη στήλη «η δική σου φωνή» και γράφει για τα τρία απαραίτητα συστατικά του νέου ξεκινήματος που επιχειρεί η πιο αγαπημένη ομάδα στον κόσμο.

Τα τρία συστατικά που είναι απαραίτητα για το καινούργιο ξεκίνημα της ομάδας μας.

ΑΓΑΠΗ για τα τρία πιο όμορφα γράμματα και για την ομάδα που μας ομορφαίνει τη ζωή.

ΥΠΟΜΟΝΗ αφού σε δυο χρόνια θα είμαστε πίσω,με μια μεγάλη διαφορά όμως,το δικό μας «παλάτι» αφήνοντας πίσω όλες τις διχόνοιες που ταλάνιζαν τον κόσμο της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια,και έτοιμοι να προσθέσουμε καινούργια τρόπαια στη συλλογή (εύχομαι και κάποιο από αυτά να είναι ευρωπαϊκό)

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ όλων των δυνάμεων της ΑΕΚ. Όλοι πρέπει να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα της ΑΕΚ ,του Τίγρη,του Δέλλα,του Λυμπερόπουλου και των άλλων παιδιών που αναλαμβάνουν την αποστολή της επιστροφής. Γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε.

Ο Δικέφαλος Αετός είναι έτοιμος να ξανανοίξει τα φτερά του και πρέπει να συσπειρωθούμε όλοι δίπλα του. ΕΣΥ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙΣ? Υ.Γ Μαύρες φανέλες μέχρι την επιστροφή Υ.Γ 1 Πάμε για περισσότερα διαρκείας από όλες τις ομάδες της Α εθνικής μαζί

Μωραίτης Δημήτριος

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Billmarou δημοσιεύθηκε από Billmarou

    Μπράβο Μητσάρα!!! Όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο παιδιά... ΜΟΝΟ ΑΕΚ!!!!!ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project