Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

Κερδίστε διπλά εισιτήρια με επιστροφή για Τήνο, Μύκονο, Πάρο, ή Νάξο από την Seajets!

Κερδίστε διπλά εισιτήρια με επιστροφή για Τήνο, Μύκονο, Πάρο, ή Νάξο από την Seajets!

Το AEK1924.gr σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρία ακτοπλοϊκών μετακινήσεων Seajets, σας πάει διακοπές σε Τήνο, Μύκονο, Πάρο, ή Νάξο κληρώνοντας 2 διπλά ακτοπλοϊκά εισιτήρια στο νησί που εσείς θα επιλέξετε να πάτε όποτε θέλετε*… ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

*το δρομολόγιο είναι από Ραφήνα και το terajet ξεκινάει από 1η Ιουνίου

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Like στη σελίδα της Seajets στο Facebook

Like στη σελίδα του AEK1924.gr στο Facebook

- Αναφέρετε με «Mention», κάτω από τη σχετική δημοσίευση, το όνομα του/της φίλου/φίλης που θέλετε να πάτε μαζί διακοπές και αναφέρεται το νησί που θέλετε να επισκεφθείτε καθώς και τον λόγο.

Public Share (δημόσια κοινοποίηση) της φωτογραφίας του διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως και τις 21 Μαΐου και οι 2 νικητές μαζί μες τους ανθρώπους που έχουν επιλέξει να πάνε διακοπές θα ενημερωθούν για τον τρόπο που θα παραλάβουν τα εισιτήρια τους για τις ημερομηνίες που θα υποδείξουν στην Seajets.

Σχετικά με την Seajets
Η εταιρεία με την πολυετή της παρουσία στο χώρο της ναυτιλίας από το 1989 μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό παρέχοντας θαλάσσιες μετακινήσεις αξιόπιστα, με συνέπεια και ασφάλεια σε συνολικά 29 λιμάνια με 140 διασυνδέσεις.

Φέτος το καλοκαίρι, η Seajets ανακοινώνει τη δυναμική ενίσχυση των δρομολογίων της από Ραφήνα προς Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο με νέα γραμμή για το TERA JET, το μεγαλύτερο ταχύπλοο σε χωρητικότητα επιβατών παγκοσμίως. Το TERA JET, από 1η Ιουνίου, θα πραγματοποιεί καθημερινά πρωινά δρομολόγια με ταχύτητες που αγγίζουν τα 40 μίλια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Survivor: Δεν σκοράρει με τίποτα ο Χούτος στην Ασυλία!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project