Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

ΑΕΚ... 1924 Ευχές!

Λίγες μέρες πριν από το τέλος του 2012, το AEK1924 υποδέχτηκε όλα τα τμήματα της ΑΕΚ, με τους αθλητές της Ένωσης να φωτογραφίζονται σε χριστουγεννιάτικο φόντο, στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα ενόψει του 2013. (video)

 

Δείτε μέσω του ΑΕΚ1924 videos με τις ευχές των αθλητών της κιτρινόμαυρης οικογένειας για την μεγάλη αντεπίθεση σε όλα τα αθλήματα.

Πλούσια φωτογραφικά στιγμιότυπα με αθλητές της ΑΕΚ και τους προπονητές τους να στέλνουν το μεγαλύτερο χαμόγελο στους φίλους της ομάδας, μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του ΑΕΚ1924.

Μεταξύ άλλων ο Γιάννης Αραμπατζής, ο Μιχάλης Παυλής, ο Κώστας Τσούπρος, ο Μιχάλης Τσαμουρλίδης από την ποδοσφαιρική ομάδα. Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ, Βαγγέλης Ζιάγκος και οι παίκτες Σάκης Βεσούκης, Νίκος Καπετζόγλου και Γιάννης Βαβάτσικος.

Ο Φάνης Τσαούσης και ο Γιώργος Παπαδόπουλος από την ομάδα χάντμπολ. Οι Αναστασίου και Αλεξίου από το βόλεϊ και οι Τοτσίδου, Παπαφωτίου, Ρόγκα από τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ, καθώς και το τμήμα της ξιφασκίας με τις Σακελλαρίου, Χουρή, Μπένου και τον Ρομπέρτο Ντάβολι, εύχονται στους φίλους της ΑΕΚ για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Απολαύστε τους μέσα από δύο αφιερώματα του AEK1924. Παραμονή Χριστουγέννων το πρώτο μέρος και Χριστούγεννα το δεύτερο και μεγαλύτερο μέρος των ευχών από τα αθλήματα της ΑΕΚ. Μείνετε συντονισμένοι και αισιόδοξοι...

ΑΕΚ στα εύκολα, ΑΕΚ1924 στα δύσκολα...

* Το video είναι δημιουργία του Κώστα Τόπα

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project