Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

Έχεις το μαχαίρι, έχεις και το καρπούζι

Έχεις το μαχαίρι, έχεις και το καρπούζι

Από τα λάθη μαθαίνεις... Ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι «νέος» στο χώρο του μπάσκετ και η φετινή σεζόν που ολοκληρώνεται ήταν ένα καλό μάθημα για εκείνον. Η 3η θέση δεν αρμόζει στην ΑΕΚ, το ίδιο θεωρεί και εκείνος και πλέον με γνώμονα τα λάθη του παρελθόντος θα κινηθεί για ένα μακράν καλύτερο μέλλον. Γράφει η Πένυ Μακρή.

Η σεζόν δεν έχει τελειώσει. Η ΑΕΚ θα διεκδικήσει την 3η θέση, ωστόσο περισσότερη σημασία έχει η επόμενη μέρα και κυρίως η νέα σεζόν που θα έρθει. Για τα λάθη της χρονιάς συζητάμε από το καλοκαίρι. Η ομάδα «χτίστηκε» λάθος εξ’ αρχής, οι πολλές αλλαγές της στοίχισαν και τα «εν οίκω» βγήκαν στη φόρα, όταν η κατάσταση ήταν κρίσιμη.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η Βασίλισσα χρειάζεται ολοκληρωτικό ρετούς και αυτό είναι η μεγαλύτερη «ήττα» της. Είτε λέγεται Ζντόβτς, είτε όποιος είναι στον πάγκο της, πρέπει να φτιάξει μια ομάδα από την αρχή, να «χτίσει» κορμό και στη συνέχεια να τον... ντύσει με παίκτες αντάξιους της ιστορίας της, αν θέλει να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω.

Το βασικότερο όμως είναι ότι ο Μάκης Αγγελόπουλος πρέπει να «εξετάσει» ξανά τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω του, σε καίριες θέσεις, που δεν έχουν προσφέρει τίποτα από την αρχή της σεζόν.

Η ΑΕΚ υστερεί σε ορισμένα επίπεδα και αυτό φαίνεται και στις επιλογές που έγιναν, αλλά και στη συνολική συμπεριφορά της, όσον αφορά για παράδειγμα τις αντιδράσεις της σε «σφαγιαστικές» διαιτησίες εντός και εκτός έδρας.

Ο πρόεδρος χαίρει εμπιστοσύνης του κόσμου, είναι ένας άνθρωπος που δεν... τσιγκουνεύεται την αγάπη του για την ομάδα, απλά πρέπει να επανεξετάσει τους «διπλανούς» του και να αλλάξει πολλά πράγματα μέσα στο καλοκαίρι, αν θέλει το όνειρο του να γίνει πραγματικότητα.

Και θα το κάνει...

 

Πένυ Μακρή

Πένυ Μακρή

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989 και σπούδασε στο Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών του ΑΝΤ-1. Η αγάπη της για το γραπτό λόγο δεν την άφησε να ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, με τη δημοσιογραφία να μπαίνει στη ζωής της από το πουθενά. Η αρχή έγινε από το ραδιόφωνο του ΑΝΤ-1, με την ίδια να αναλαμβάνει το στήσιμο εκπομπών, καθώς η δημοσιότητα δεν είναι το κύριο μέλημα της… Ίσως δεν είναι και καθόλου… Στις 24 Νοεμβρίου του 2011 μπήκε στο χορό των εφημερίδων, κάνοντας τα πρώτα της βήματα μέσα από τις σελίδες του μπάσκετ της «Κιτρινόμαυρης Ώρας των Εργαζομένων» και έμεινε «πιστός στρατιώτης» σε αυτή μέχρι το τέλος. Θα την γνωρίσετε μέσα από το ρεπορτάζ μπάσκετ, στο οποίο μπήκε τη χειρότερη χρονική περίοδο της ΑΕΚ, όταν γνώρισε την κάθοδο στη Β’ Εθνική και ακολούθησε ένα ένα τα σκαλιά της ανόδου πάντα στο πλάι της «Βασίλισσας».ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project