Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

Η ΑΕΚ της... φάπας έχει τελειώσει

Η ΑΕΚ της... φάπας έχει τελειώσει

Στην ΕΟΚ πιστεύουν ότι έχουν να κάνουν με την ΑΕΚ της προηγούμενης δεκαετίας, όμως η ΚΑΕ του Μάκη Αγγελόπουλου φροντίζει, κρατώντας πάντα χαμηλά τους τόνους, να δίνει απαντήσεις.

Από τη στιγμή που η FIBA δεν έχει ανακοινώσει καμία απόφαση σχετικά με το μέλλον των ομάδων που επέλεξαν να συμμετέχουν στη διοργάνωση του Eurocup, η ΕΟΚ δεν έχει κανένα δικαίωμα να καθυστερεί την έκδοση των δελτίων των νεοαποκτηθέντων αθλητών της Βασίλισσας.

Είναι ξεκάθαρο ότι η Ομοσπονδία παίρνει πρωτοβουλίες με μοναδικό στόχο να δημιουργήσει πρόβλημα στην Ένωση, από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία εντολή απο τη FIBA, με την ΑΕΚ να πρέπει να περιμένει αν και πότε θα παρθούν οι αποφάσεις για να προχωρήσει έναν ολόκληρο σχεδιασμό.

 Ο Μάκης Αγγελόπουλος δεν είναι διατεθειμένος να κάνεις πίσω... Δεν το έκανε ούτε τις πρώτες φορές που απειλήθηκε στεγνά η ΑΕΚ, δεν θα το κάνει ούτε τώρα.  Από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία επίσημη απόφαση, ο πρόεδρος της ΚΑΕ δεν πρόκειται να ενδώσει στα πισώπλατα χτυπήματα.

Η Βασίλισσα, δεν έχει σκοπό να προκαλέσει. Το «προφίλ» που έχει υιοθετήσει ο Αγγελόπουλος τα σχεδόν δύο χρόνια που έχει αναλάβει την ομάδα μπορεί να μην είναι... επιθετικό, αλλά σίγουρα είναι εύστοχο.

Το γεγονός ότι η ΚΑΕ χθες ανακοίνωσε την άφιξη των Ουίλιαμς και Όουενς δείχνει ξεκάθαρα ότι η ΑΕΚ δεν καταλαβαίνει από απειλές.  Κανείς δεν τρόμαξε από την κίνηση της Ομοσπονδίας, το αντίθετο μάλιστα...

Η ΑΕΚ έχει γυρίσει σελίδα, δεν είναι το «παιχνίδι» κανενός και αυτό το δείχνει έμπρακτα από την ημέρα που επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια, έχοντας για προστάτη έναν άνθρωπο που έχει βαλθεί να την εδραιώσει στις πρώτες θέσεις της Ελλάδας και την Ευρώπης.

Πένυ Μακρή

Πένυ Μακρή

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989 και σπούδασε στο Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών του ΑΝΤ-1. Η αγάπη της για το γραπτό λόγο δεν την άφησε να ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, με τη δημοσιογραφία να μπαίνει στη ζωής της από το πουθενά. Η αρχή έγινε από το ραδιόφωνο του ΑΝΤ-1, με την ίδια να αναλαμβάνει το στήσιμο εκπομπών, καθώς η δημοσιότητα δεν είναι το κύριο μέλημα της… Ίσως δεν είναι και καθόλου… Στις 24 Νοεμβρίου του 2011 μπήκε στο χορό των εφημερίδων, κάνοντας τα πρώτα της βήματα μέσα από τις σελίδες του μπάσκετ της «Κιτρινόμαυρης Ώρας των Εργαζομένων» και έμεινε «πιστός στρατιώτης» σε αυτή μέχρι το τέλος. Θα την γνωρίσετε μέσα από το ρεπορτάζ μπάσκετ, στο οποίο μπήκε τη χειρότερη χρονική περίοδο της ΑΕΚ, όταν γνώρισε την κάθοδο στη Β’ Εθνική και ακολούθησε ένα ένα τα σκαλιά της ανόδου πάντα στο πλάι της «Βασίλισσας».


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project