Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

Ο Τόλης Χορτάτος γράφει στο Contra.gr για την πρώτη ήττα της ΑΕΚ στο Καυτανζόγλειο που βγάζει... υγεία και το μεγάλο κεφάλαιο για την Ένωση που ακούει στο όνομα: Χρήστος Αραβίδης

Νίκη για όλα αυτά που έρχονται

Ο Τόλης Χορτάτος γράφει για το απογευματινό παιχνίδι με την Παναχαϊκή και παραθέτει μια σειρά από λόγους που καθιστούν τη νίκη επιτακτική.

Η ανάσταση της ΑΕΚ

Το φετινό Πάσχα έχει για την ΑΕΚ διαφορετική σημασία. Σηματοδοτεί το πέρασμα στη νέα εποχή. Σε μια εποχή καλύτερη συγκριτικά με τα δεδομένα των τελευταίων ετών. Το πέρασμα από τον «θάνατο» της Γ' Εθνικής, στην επόμενη μέρα που επιφυλάσσει μόνο καλές εξελίξεις.

Ντακόλ, η «εφεδρεία» πολυτελείας

Ο Τόλης Χορτάτος γράφει για τον Άλεξ Ντακόλ αμφισβητήθηκε έντονα φέτος από τον Τύπο και τους φιλάθλους. Το ταμείο όμως, όσο πλησιάζει το τέλος της χρονιάς, έχει θετικό πρόσημο και ο Βραζιλιάνος αποδεικνύει πως άξιζε τα λεφτά του.

Ντέμη, τον νίκησες!

Ο Τόλης Χορτάτος γράφει στο Contra.gr για τη νίκη-δικαίωση της ΑΕΚ, του κόσμου της ομάδας, αλλά και του Ντέμη Νικολαΐδη στην υπόθεση Ψωμιάδη. Αυτού του "καταπληκτικού τύπου", που κατάφερνε επί 10 συνεχόμενα χρόνια να παίζει μόνος απέναντι στο ελληνικό Δημόσιο, την ΑΕΚ, τη δικαιοσύνη και τη λογική και να κερδίζει.

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, συγκέντρωσε τις τελευταίες μέρες τα φώτα της δημοσιότητας, χάρη στις επαναλαμβανόμενες, εκτός τόπου και χρόνου, τοποθετήσεις της, σχετικά με το γήπεδο της ΑΕΚ, καταφέρνοντας κάθε φορά να δυσχεραίνει όλο και περισσότερο τη θέση της

Μην «πυροβολείτε» τον Δέλλα

Ρεαλιστικά μιλώντας, το ρόστερ της φετινής ΑΕΚ είναι συγκεκριμένων δυνατοτήτων. Το έχουμε δει από την καλή, το έχουμε δει και από την ανάποδη. Το ρόστερ αυτό διαμορφώθηκε από το μηδέν, με στόχο την άνοδο στη Football League, αλλά και την καλή μπάλα. Βάσει αποτελεσμάτων λοιπόν, αλλά και θεάματος, τα έβγαλε τα λεφτά του.

Όνειρο ή ουτοπία η Εθνική;

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας αποδεικνύει με τις εμφανίσεις του κάθε εβδομάδα, πως η Γ' Εθνική είναι μικρή, πάρα πολύ μικρή για τα δεδομένα του. Είναι όμως αυτός ένας λόγος ικανός να πείσει τον Σάντος, να τον καλέσει στην Εθνική;

Ασυμβίβαστοι με τα λίγα

Το δυσκολότερο για την ΑΕΚ αυτή την εποχή, δεδομένων των -ιδιαίτερα ευνοϊκών βαθμολογικά- συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί, είναι να βρίσκει κίνητρο κάθε Κυριακή.

Σελίδα 1 από 4


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project