Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

Άλλη ΑΕΚ περίμενε ο κόσμος

Άλλη ΑΕΚ περίμενε ο κόσμος

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει για τη δικαιολογημένη απογοήτευση και πικρία που κυριεύει τον κόσμο της ΑΕΚ παρακολουθώντας μια άλλη ομάδα από αυτή που περίμενε ότι θα παρουσίαζε ο Μελισσανίδης, τριάμισι χρόνια μετά την άνευ όρων και αντιρρήσεων παράδοσή της στα χωράφια της Γ’ Εθνικής.

Παρακολουθώντας ένα ποδοσφαιρικό σύνολο το οποίο κατ’ εξακολούθηση κάνει ότι μπορεί για να μην νικήσει, ακόμα και όταν όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις στοιχίζονται υπέρ του, καταλήγω στο εξής συμπέρασμα: Έχει αφομοιώσει πλήρως το χαρακτήρα και τη νοοτροπία μεσαίας ομάδας. Όπως το πάει το γράμμα, θα φτάσει στα επίπεδα της μικρής.

Η κανονική ΑΕΚ, αυτή που ακόμα και στα μαύρα φεγγάρια της επιβαλλόταν με την υπεροχή και τον αέρα της μεγάλης ομάδας απέναντι στους μικρομεσαίους αντιπάλους της, αυτούς δηλαδή που πλέον όχι απλώς δεν τη φοβούνται, αλλά τουναντίον την αντιμετωπίζουν ως του χεριού τους, σίγουρα δεν είναι αυτή που βλέπουμε. Και ο εκνευρισμός, η πικρία, η απογοήτευση θεριεύουν όταν οι φίλοι της αναλογίζονται ότι αυτή είναι η ΑΕΚ του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Το καλοκαίρι θα έχουν συμπληρωθεί τέσσερα χρόνια από το restart της Γ’ Εθνικής, το οποίο οι πλατιές μάζες αποδέχθηκαν και θωράκισαν για να υποστηρίξουν το όραμα της αναδημιουργίας μιας πρωταθληματικής ομάδας. Σήμερα αντιλαμβάνονται ότι πλανεύτηκαν από λόγια παχιά, φρούδες υποσχέσεις και ακατάσχετη μεγαλοστομία.

 
Βαγγέλης Αρναούτογλου

Βαγγέλης Αρναούτογλου

Λίγο (που λέει ο λόγος) μετά τα 35 του, έχει ήδη συμπληρώσει 18 χρόνια ενεργής δημοσιογραφίας και ασχολείται με αυτό που ήθελε πάντοτε να αποφύγει: την ΑΕΚ! Διότι η αγάπη είναι (κάποιες φορές) ο μεγαλύτερος εχθρός της αντικειμενικότητας. Ωστόσο μετά από τόσες και τόσες ρεπορταζιακές δυσκολίες, επιτυχίες και γκάφες, έμαθε να ισορροπεί και να ξεχωρίζει την αλήθεια από την υπερβολή. Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου έχει απασχοληθεί επαγγελματικά στα ακόλουθα μέσα: «Ελεύθερος Τύπος», «Κόσμος των Σπορ», «Ώρα», «Κιτρινό,αυρη», «Alpha Digital», «Alpha Radio», «Αθήνα 9,84», «Men», «Μaxim», «Μen's Health», «ΑΕΚ Empire», «Τρίποντο». Από το 1998 ανήκει στην εφημερίδα «Το Βήμα», είναι μέλος του SPORT24 από το 2005, ενώ στο εξής θα δραστηριοποιείται και στο ΑΕΚ1924.ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project