Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

Η ΑΕΚ δεν είναι Παλμέιρας

Η ΑΕΚ δεν είναι Παλμέιρας

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει για τα αυτονόητα που συμβαίνουν ξανά στο παιχνίδι της ΑΕΚ, τα οποία η ομάδα είχε εμφανίσει και στην Κέρκυρα αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί. Τακτικές αρχές, δικαιοσύνη στις επιλογές, ρόλος στον Γαλανόπουλο. Και όλα αυτά με πειραματικές ενδεκάδες.

«Νικήσαμε τη Μποταφόγκο» είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης εξερχόμενος της θύρας των VIPS στο ΟΑΚΑ. Βέβαια, ο Λεβαδειακός απέχει έτη φωτός από την 6 στο βαθμολογικό πίνακα του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος σε ποιότητα, όσο δηλαδή και η ΑΕΚ από την πρωτοπόρο και βέβαιη πρωταθλήτρια της χώρας Παλμέιρας.

Περισσότερο υποτιμητικό για την ίδια την ποδοσφαιρική Ένωση ακούστηκε αυτό παρά για την ομάδα του Κομπότη. Κι αν αυτός εν τέλει ήταν ο στόχος, το να επισημανθεί δηλαδή ότι τέτοιες νίκες σαν και αυτή του Σαββάτου θα έπρεπε να αποτελούν το ψωμοτύρι της ΑΕΚ βάσει του ιστορικού παρελθόντος της, τότε πρέπει να τονιστεί και κάτι ακόμα: Στο να πάψουν τέτοια απογεύματα να θεωρούνται αυτονόητα, συνέβαλαν και τα πολλά διοικητικά λάθη. Τα έχουμε υπεραναλύσει, οπότε ας μείνουμε στο σήμερα.

Στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται ένας άνθρωπος για τον οποίο όλοι συμφωνούμε ότι επελέγη με κριτήρια τζόγου. Η ΑΕΚ έριξε τη ζαριά της ελπίζοντας ότι μετά από 9 χρόνια ως δεύτερος δίπλα στον Μουρίνιο και ένα οχτάμηνο στην Τουρκία από όπου αποχώρησε έχοντας αποτύχει ως πρώτος, ο Ζοζέ Μοράις θα αποδειχθεί έτοιμος να ανταποκριθεί στη μεγαλύτερη πρόκληση που είχε ποτέ ως α’ τεχνικός. Ουδέποτε του είχε ζητηθεί στο παρελθόν να ηγηθεί πρωταθληματικών σχεδίων. Το παραδέχθηκε και ο ίδιος.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

 
Βαγγέλης Αρναούτογλου

Βαγγέλης Αρναούτογλου

Λίγο (που λέει ο λόγος) μετά τα 35 του, έχει ήδη συμπληρώσει 18 χρόνια ενεργής δημοσιογραφίας και ασχολείται με αυτό που ήθελε πάντοτε να αποφύγει: την ΑΕΚ! Διότι η αγάπη είναι (κάποιες φορές) ο μεγαλύτερος εχθρός της αντικειμενικότητας. Ωστόσο μετά από τόσες και τόσες ρεπορταζιακές δυσκολίες, επιτυχίες και γκάφες, έμαθε να ισορροπεί και να ξεχωρίζει την αλήθεια από την υπερβολή. Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου έχει απασχοληθεί επαγγελματικά στα ακόλουθα μέσα: «Ελεύθερος Τύπος», «Κόσμος των Σπορ», «Ώρα», «Κιτρινό,αυρη», «Alpha Digital», «Alpha Radio», «Αθήνα 9,84», «Men», «Μaxim», «Μen's Health», «ΑΕΚ Empire», «Τρίποντο». Από το 1998 ανήκει στην εφημερίδα «Το Βήμα», είναι μέλος του SPORT24 από το 2005, ενώ στο εξής θα δραστηριοποιείται και στο ΑΕΚ1924.ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project