Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

Τσαντίστηκε; Μακάρι!

Τσαντίστηκε; Μακάρι!

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου εξηγεί το γιατί όλα αυτά που συμβαίνουν και οδήγησαν τον Μελισσανίδη σε ένα τρόπον τινά MEA CULPA, μπορούν να  λειτουργήσουν ευεργετικά για την ΑΕΚ. Περιμένοντας τα λόγια του να γίνουν πράξεις και ο θυμός του να είναι πραγματικός!

Συντάσσεις ένα κείμενο, αναφέρεις κάποιες καταστάσεις οι οποίες είναι αδύνατο να αντικρουστούν καθώς ακολουθούνται και υποστηρίζονται από γεγονότα και θα ακούσεις ως ανταπάντηση (από λίγους ευτυχώς που έχουν αργή ως και καθόλου σκέψη ή απλώς αρέσκονται στο να στοχοποιούν και να υβρίζουν) ότι "ε ρε Αδαμίδη που θέλετε. Εσείς είστε το κακό της ΑΕΚ".

Όχι φίλοι μου. Ακριβώς επειδή δεν θέλουμε κανέναν Αδαμίδη ή σαν και αυτόν σε ρόλο εντολοδόχου και ανάξιου της θέσης, ακριβώς επειδή τον Μελισσανίδη περιμέναμε γνωρίζοντας ότι και τους τρόπους έχει αλλά και το χρήμα διαθέτει για να υποστηρίξει μια διαφορετική ΑΕΚ από αυτή που βλέπαμε (και βλέπουμε), γι αυτό προκύπτουν και οι απαιτήσεις.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ

Βαγγέλης Αρναούτογλου

Βαγγέλης Αρναούτογλου

Λίγο (που λέει ο λόγος) μετά τα 35 του, έχει ήδη συμπληρώσει 18 χρόνια ενεργής δημοσιογραφίας και ασχολείται με αυτό που ήθελε πάντοτε να αποφύγει: την ΑΕΚ! Διότι η αγάπη είναι (κάποιες φορές) ο μεγαλύτερος εχθρός της αντικειμενικότητας. Ωστόσο μετά από τόσες και τόσες ρεπορταζιακές δυσκολίες, επιτυχίες και γκάφες, έμαθε να ισορροπεί και να ξεχωρίζει την αλήθεια από την υπερβολή. Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου έχει απασχοληθεί επαγγελματικά στα ακόλουθα μέσα: «Ελεύθερος Τύπος», «Κόσμος των Σπορ», «Ώρα», «Κιτρινό,αυρη», «Alpha Digital», «Alpha Radio», «Αθήνα 9,84», «Men», «Μaxim», «Μen's Health», «ΑΕΚ Empire», «Τρίποντο». Από το 1998 ανήκει στην εφημερίδα «Το Βήμα», είναι μέλος του SPORT24 από το 2005, ενώ στο εξής θα δραστηριοποιείται και στο ΑΕΚ1924.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Άδεια ομάδα, άδειες εξέδρες ΑΕΚ 2017-2018 »


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project