Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

ΑΕΚ 2017-2018

ΑΕΚ 2017-2018

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου τρέχει μπροστά το χρόνο και γράφει για όσα συμβαίνουν στην Ένωση με την ενεργοποίηση του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στο ρόλο του γενικού κουμανταδόρου, τις στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις και το μήνα της κρίσεως για τον Ζοζέ Μοράις.

Η ΑΕΚ αλλάζει. Και αυτή που θα παρουσιαστεί το ερχόμενο καλοκαίρι για την καθιερωμένη φωτογράφιση της ομάδας, θα περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά πρόσωπα από αυτά που σήμερα συγκροτούν το ρόστερ της.

Αλλάζει για δύο λόγους. Αφενός επειδή (εκ των αποτελεσμάτων) αποδείχθηκε ότι έπρεπε να βρει άλλη στόχευση στο μεταγραφικό σχεδιασμό της και αφετέρου διότι αποφασίστηκε ότι κάμποσοι ποδοσφαιριστές της, είτε έκλεισαν τον κύκλο τους, είτε το ταβάνι τους είναι σημαντικά πιο χαμηλό από αυτό που η ομάδα πρέπει να έχει.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ

Βαγγέλης Αρναούτογλου

Βαγγέλης Αρναούτογλου

Λίγο (που λέει ο λόγος) μετά τα 35 του, έχει ήδη συμπληρώσει 18 χρόνια ενεργής δημοσιογραφίας και ασχολείται με αυτό που ήθελε πάντοτε να αποφύγει: την ΑΕΚ! Διότι η αγάπη είναι (κάποιες φορές) ο μεγαλύτερος εχθρός της αντικειμενικότητας. Ωστόσο μετά από τόσες και τόσες ρεπορταζιακές δυσκολίες, επιτυχίες και γκάφες, έμαθε να ισορροπεί και να ξεχωρίζει την αλήθεια από την υπερβολή. Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου έχει απασχοληθεί επαγγελματικά στα ακόλουθα μέσα: «Ελεύθερος Τύπος», «Κόσμος των Σπορ», «Ώρα», «Κιτρινό,αυρη», «Alpha Digital», «Alpha Radio», «Αθήνα 9,84», «Men», «Μaxim», «Μen's Health», «ΑΕΚ Empire», «Τρίποντο». Από το 1998 ανήκει στην εφημερίδα «Το Βήμα», είναι μέλος του SPORT24 από το 2005, ενώ στο εξής θα δραστηριοποιείται και στο ΑΕΚ1924.ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project