Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

ΑΕΚ, δεν πετάς λευκή πετσέτα

ΑΕΚ, δεν πετάς λευκή πετσέτα

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου αντιμετωπίζει ως υποτιμητική για την ιστορία της ΑΕΚ το "δεν βαριέσαι, ας το δούμε πάλι από του χρόνου" και καταγράφει κάμποσους λόγους για τους οποίους η σεζόν πρέπει να αρχίσει για εκείνη αύριο.

Σύμφωνοι, η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ανέφικτη. Δεν περιμέναμε όμως τον αγώνα με τον Παναιτωλικό για να το διαπιστώσουμε. Ούτε επειδή σε ακόμα ένα ματς του ΟΑΚΑ η ΑΕΚ πήρε λιγότερα από αυτά που μπορούσε βάσει της εικόνας της να κατακτήσει, σημαίνει ότι πρέπει να πετάξει λευκή πετσέτα και να σκεφτεί από σήμερα την επόμενη σεζόν. Αυτά τα κάνουν οι μικρές ομάδες, εκτός αν υπάρχουν εντός κι εκτός των τειχών της άνθρωποι οι οποίοι τη μετρούν πλέον ως τέτοια.

Οι αλλαγές που συντελούνται κι είναι βέβαιο ότι στην έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου 2017-18 θα έχουν επιφέρει σαρωτικές διαφοροποιήσεις στο κιτρινόμαυρο ρόστερ εν συγκρίσει με αυτό που βρέθηκε στην αφετηρία το περασμένο καλοκαίρι, έχουν ως στόχο την αναδόμηση του έμψυχου υλικού της ομάδας και τη δημιουργία ενός νέου βασικού κορμού. Ωστόσο τούτο δεν συνεπάγεται ότι το μυαλό πρέπει να ταξιδεύει τόσο μπροστά, όταν στο σήμερα διακυβεύονται ζωτικά για την ΑΕΚ ζητούμενα.

Διαβάστε ολόκληρω το άρθρο του Βαγγέλη Αρναούτογλου ΕΔΩ

Βαγγέλης Αρναούτογλου

Βαγγέλης Αρναούτογλου

Λίγο (που λέει ο λόγος) μετά τα 35 του, έχει ήδη συμπληρώσει 18 χρόνια ενεργής δημοσιογραφίας και ασχολείται με αυτό που ήθελε πάντοτε να αποφύγει: την ΑΕΚ! Διότι η αγάπη είναι (κάποιες φορές) ο μεγαλύτερος εχθρός της αντικειμενικότητας. Ωστόσο μετά από τόσες και τόσες ρεπορταζιακές δυσκολίες, επιτυχίες και γκάφες, έμαθε να ισορροπεί και να ξεχωρίζει την αλήθεια από την υπερβολή. Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου έχει απασχοληθεί επαγγελματικά στα ακόλουθα μέσα: «Ελεύθερος Τύπος», «Κόσμος των Σπορ», «Ώρα», «Κιτρινό,αυρη», «Alpha Digital», «Alpha Radio», «Αθήνα 9,84», «Men», «Μaxim», «Μen's Health», «ΑΕΚ Empire», «Τρίποντο». Από το 1998 ανήκει στην εφημερίδα «Το Βήμα», είναι μέλος του SPORT24 από το 2005, ενώ στο εξής θα δραστηριοποιείται και στο ΑΕΚ1924.ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project