Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

Το πρόβλημα ήταν ο Πογέτ

Το πρόβλημα ήταν ο Πογέτ

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου θυμάται τα λόγια του Γκουστάβο Πογέτ, την αυθόρμητη ατάκα του Μίτσελ όταν η ΑΕΚ τον πλησίασε και εξηγεί γιατί οι προπονητές από τα αζήτητα δίνουν αυτά που παίρνουν: Λίγα!

Ήταν εκείνες οι ημέρες που το στοχευμένο ανάθεμα μερίδας του Τύπου κατά του Πογέτ είχε τερματίσει τα όρια της λογικής, ταξιδεύοντας πλέον στις πύλες του ανεξήγητου. Το πώς ο προπονητής που πήρε τα ντέρμπι, αυτός που έμαθε την ΑΕΚ να νικά, εκείνος που αξιοποιούσε το περιορισμένο ρόστερ στο έπακρον, έγινε σε ένα βράδυ το μαύρο πρόβατο, ο αγνώμονας, ο αλαζόνας, ο υπερφίαλος, μπορεί εύκολα να απαντηθεί σήμερα.

Θα θυμάστε ότι τότε είχα συνταχθεί με τη δική του λογική, παρόλο που ήταν ομολογουμένως ένα αυτογκόλ η γραπτή δήλωσή του στον Τύπο. Διότι επί της ουσίας έκανε το χατίρι στη διοίκηση ώστε να τον απομακρύνει, κερδίζοντας εκείνη τις εντυπώσεις. Προφανέστατα και ήταν ένα ηθελημένο αυτογκόλ, επειδή και ο ίδιος είχε πλέον αποφασίσει να αποχωρήσει. Έχοντας όμως διαπιστώσει ότι δεν θα συμβούν ποτέ αυτά που είχε στο μυαλό του.

 Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

Βαγγέλης Αρναούτογλου

Βαγγέλης Αρναούτογλου

Λίγο (που λέει ο λόγος) μετά τα 35 του, έχει ήδη συμπληρώσει 18 χρόνια ενεργής δημοσιογραφίας και ασχολείται με αυτό που ήθελε πάντοτε να αποφύγει: την ΑΕΚ! Διότι η αγάπη είναι (κάποιες φορές) ο μεγαλύτερος εχθρός της αντικειμενικότητας. Ωστόσο μετά από τόσες και τόσες ρεπορταζιακές δυσκολίες, επιτυχίες και γκάφες, έμαθε να ισορροπεί και να ξεχωρίζει την αλήθεια από την υπερβολή. Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου έχει απασχοληθεί επαγγελματικά στα ακόλουθα μέσα: «Ελεύθερος Τύπος», «Κόσμος των Σπορ», «Ώρα», «Κιτρινό,αυρη», «Alpha Digital», «Alpha Radio», «Αθήνα 9,84», «Men», «Μaxim», «Μen's Health», «ΑΕΚ Empire», «Τρίποντο». Από το 1998 ανήκει στην εφημερίδα «Το Βήμα», είναι μέλος του SPORT24 από το 2005, ενώ στο εξής θα δραστηριοποιείται και στο ΑΕΚ1924.ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project