Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

ΑΕΚ με DNA χωριού

ΑΕΚ με DNA χωριού

Πέραν των αγωνιστικών ανορθογραφιών που βγάζουν μάτι, η ΑΕΚ έχει μικρύνει επικίνδυνα στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το κάθε ματς και την κάθε γκέλα της. Σαν να μην τρέχει και τίποτα. Γράφει ο Βαγγέλης Αρναούτογλου.

Όλους μπορείς να τους καταλάβεις και σε όλους να αναγνωρίσεις δικαιολογημένη απογοήτευση. Σε εκείνον που τρελαίνεται επειδή δεν αντέχει να βλέπει άλλο Ντίντακ στο αριστερό άκρο της άμυνας, στον άλλον που έχει πολύ υψηλότερες απαιτήσεις από τον Μάνταλο, στον τρίτο που δεν συμβιβάζεται με το να αντικρίζει τον Μοράις στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Αν κάποιος (τολμηρός πραγματικά!) επιχειρήσει μια καταγραφή παραπόνων από αυτά που εκφράζονται στα μέσα κοινωνικής διαδικτύωσης, θα συλλέξει εκατοντάδες διαφορετικές προσεγγίσεις. Οι συντριπτικά περισσότερες εξ αυτών, ακόμα και εκείνες που αποδυναμώνουν το όποιο επιχείρημά τους λόγω των έντονων, ενοχλητικών έως και προσβλητικών φράσεων, έχουν τον εξής κοινό παρονομαστή, ασχέτως με το πως εκφέρονται: Αυτό δεν είναι ΑΕΚ...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ

Βαγγέλης Αρναούτογλου

Βαγγέλης Αρναούτογλου

Λίγο (που λέει ο λόγος) μετά τα 35 του, έχει ήδη συμπληρώσει 18 χρόνια ενεργής δημοσιογραφίας και ασχολείται με αυτό που ήθελε πάντοτε να αποφύγει: την ΑΕΚ! Διότι η αγάπη είναι (κάποιες φορές) ο μεγαλύτερος εχθρός της αντικειμενικότητας. Ωστόσο μετά από τόσες και τόσες ρεπορταζιακές δυσκολίες, επιτυχίες και γκάφες, έμαθε να ισορροπεί και να ξεχωρίζει την αλήθεια από την υπερβολή. Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου έχει απασχοληθεί επαγγελματικά στα ακόλουθα μέσα: «Ελεύθερος Τύπος», «Κόσμος των Σπορ», «Ώρα», «Κιτρινό,αυρη», «Alpha Digital», «Alpha Radio», «Αθήνα 9,84», «Men», «Μaxim», «Μen's Health», «ΑΕΚ Empire», «Τρίποντο». Από το 1998 ανήκει στην εφημερίδα «Το Βήμα», είναι μέλος του SPORT24 από το 2005, ενώ στο εξής θα δραστηριοποιείται και στο ΑΕΚ1924.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project