Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

Ο Μανόλο ήρθε για μόνιμος

Ο Μανόλο ήρθε για μόνιμος

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου καταπιάνεται με το «εγώ» του Χιμένεθ το οποίο ήταν απαραίτητο για την ΑΕΚ που σήμερα βλέπουμε, ώστε να επιτευχθεί η αφύπνιση και να σχεδιαστεί η προσπάθεια αντεπίθεσης.

Ο Μανόλο ήταν πολύ μαζεμένος για κανονικός Χιμένεθ. Δεν περιαυτολόγησε, έδωσε πόντους στη δουλειά του προκατόχου του, μίλησε με εμπιστοσύνη για το ρόστερ της ομάδας. Δεν χτύπησε το γροθιά του στο Δικέφαλο, ούτε έσπευσε να τρέξει στον κόσμο για να το χαρεί μαζί του, όπως τότε. Ακριβώς επειδή ο Μανόλο γνωρίζει που ήρθε και ποια είναι η τωρινή κατάσταση στην ΑΕΚ.

Μην γελιέστε όμως. Ο κανονικός Χιμένεθ σύντομα θα εμφανιστεί. Και θα είναι αυτός ακριβώς (ως χαρακτήρας) που η ΑΕΚ έχει ανάγκη στο σημείο που περιήλθε βαθμολογικά. Είναι ένας επαγγελματίας με δυνατό «εγώ» και αυτό δεν είναι κακό. Μόνο τέτοιοι άνθρωποι επιβιώνουν σε δύσκολες αποστολές και τις φέρουν εις πέρας, αντιμετωπίζοντας την κατάσταση ως μια υπόθεση που πρέπει να ξεδιαλύνουν, στην οποία απαγορεύεται να αποτύχουν.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

Βαγγέλης Αρναούτογλου

Βαγγέλης Αρναούτογλου

Λίγο (που λέει ο λόγος) μετά τα 35 του, έχει ήδη συμπληρώσει 18 χρόνια ενεργής δημοσιογραφίας και ασχολείται με αυτό που ήθελε πάντοτε να αποφύγει: την ΑΕΚ! Διότι η αγάπη είναι (κάποιες φορές) ο μεγαλύτερος εχθρός της αντικειμενικότητας. Ωστόσο μετά από τόσες και τόσες ρεπορταζιακές δυσκολίες, επιτυχίες και γκάφες, έμαθε να ισορροπεί και να ξεχωρίζει την αλήθεια από την υπερβολή. Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου έχει απασχοληθεί επαγγελματικά στα ακόλουθα μέσα: «Ελεύθερος Τύπος», «Κόσμος των Σπορ», «Ώρα», «Κιτρινό,αυρη», «Alpha Digital», «Alpha Radio», «Αθήνα 9,84», «Men», «Μaxim», «Μen's Health», «ΑΕΚ Empire», «Τρίποντο». Από το 1998 ανήκει στην εφημερίδα «Το Βήμα», είναι μέλος του SPORT24 από το 2005, ενώ στο εξής θα δραστηριοποιείται και στο ΑΕΚ1924.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Επέμενε και επέστρεψε! Κοκτέιλ Αραούχο »

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project