Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

Κοκτέιλ Αραούχο

Κοκτέιλ Αραούχο

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει για τη μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΚ και του Αραούχο να συνθέσουν το εκρηκτικό κοκτέιλ που τόσο λείπει από την ομάδα και θυμίζει σε όσους στέκονται στις ιστορίες με το αλκοόλ, τι συμβαίνει στην παραλιακή με Έλληνες και ξένους, διεθνείς ή μη.

Ας ξεκινήσουμε από τα γνωστά, ως απάντηση σε όσους προτρέχουν και σπεύδουν να ακυρώσουν την ομολογουμένως εντυπωσιακή προσθήκη στο ρόστερ της ΑΕΚ, λόγω της προϊστορίας του Αραούχο με το αλκοόλ. Εκείνους δηλαδή που σε μεγάλο βαθμό εθελοτυφλούν.

Μια βόλτα από την παραλιακή, οποιοδήποτε βραδάκι της εβδομάδας, θα σας πείσει… Θα συναντήσετε ποδοσφαιριστές μεγάλων ελληνικών ομάδων της Αθήνας και του Πειραιά, Έλληνες και ξένους, διεθνείς και μη, να το τσούζουν. Κάποιοι έχουν τον τρόπο να καλύπτονται, άλλοι δεν τηρούν καν τα προσχήματα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

Βαγγέλης Αρναούτογλου

Βαγγέλης Αρναούτογλου

Λίγο (που λέει ο λόγος) μετά τα 35 του, έχει ήδη συμπληρώσει 18 χρόνια ενεργής δημοσιογραφίας και ασχολείται με αυτό που ήθελε πάντοτε να αποφύγει: την ΑΕΚ! Διότι η αγάπη είναι (κάποιες φορές) ο μεγαλύτερος εχθρός της αντικειμενικότητας. Ωστόσο μετά από τόσες και τόσες ρεπορταζιακές δυσκολίες, επιτυχίες και γκάφες, έμαθε να ισορροπεί και να ξεχωρίζει την αλήθεια από την υπερβολή. Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου έχει απασχοληθεί επαγγελματικά στα ακόλουθα μέσα: «Ελεύθερος Τύπος», «Κόσμος των Σπορ», «Ώρα», «Κιτρινό,αυρη», «Alpha Digital», «Alpha Radio», «Αθήνα 9,84», «Men», «Μaxim», «Μen's Health», «ΑΕΚ Empire», «Τρίποντο». Από το 1998 ανήκει στην εφημερίδα «Το Βήμα», είναι μέλος του SPORT24 από το 2005, ενώ στο εξής θα δραστηριοποιείται και στο ΑΕΚ1924.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project