Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

Είδα, κατάλαβα, αλλάζω

Είδα, κατάλαβα, αλλάζω

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει για τις πιο δραστικές και πολυεπίπεδες αλλαγές που έχουν γίνει ποτέ στην ΑΕΚ μεσούσης μιας αγωνιστικής περιόδου και την παραδοχή των λαθών που η διοίκηση δέχθηκε και διορθώνει!

Μια διοίκηση χαρακτηρίζεται ως λειτουργική και ωφέλιμη για μια ομάδα, όταν είναι μια διοίκηση που ξέρει να ελίσσεται, να παραδέχεται και να αλλάζει.

Εκτός λοιπόν από όσα δικαίως της έχουν καταλογιστεί για την ανοργανωσιά του περασμένου καλοκαιριού, τις ζαριές στο θέμα του προπονητή και την ακαταλληλότητα - ασυνεννοησία των συνεργατών που πήραν επάνω τους το χτίσιμο μιας ομάδας που υποτίθεται ότι θα ήταν πρωταθληματική, τα όσα συμβαίνουν τους τελευταίους δύο μήνες πρέπει να της πιστωθούν ως πράξεις, ενέργειες και αποφάσεις που καταδεικνύουν την κατανόηση και παραδοχή των λαθών της. Και πάνω από όλα τη βούληση να τα διορθώσει.

Η ΑΕΚ δεν ήταν καθόλου ευέλικτη για μεγάλο χρονικό διάστημα, για περισσότερο από ενάμισι έτος. Όμως από την ημέρα ενεργοποίησης του Μαϊστόροβιτς, σημαντικής περιθωριοποίησης του Μπάγεβιτς και απόφασης του Μελισσανίδη να ξεκινήσουν δραστικές αλλαγές στο ρόστερ, με στόχο να είναι σημαντικά διαφοροποιημένο και πιο ποιοτικό στην έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος, πολλά είναι αυτά που πράττονται με ποδοσφαιρικό ορθολογισμό.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

 
Βαγγέλης Αρναούτογλου

Βαγγέλης Αρναούτογλου

Λίγο (που λέει ο λόγος) μετά τα 35 του, έχει ήδη συμπληρώσει 18 χρόνια ενεργής δημοσιογραφίας και ασχολείται με αυτό που ήθελε πάντοτε να αποφύγει: την ΑΕΚ! Διότι η αγάπη είναι (κάποιες φορές) ο μεγαλύτερος εχθρός της αντικειμενικότητας. Ωστόσο μετά από τόσες και τόσες ρεπορταζιακές δυσκολίες, επιτυχίες και γκάφες, έμαθε να ισορροπεί και να ξεχωρίζει την αλήθεια από την υπερβολή. Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου έχει απασχοληθεί επαγγελματικά στα ακόλουθα μέσα: «Ελεύθερος Τύπος», «Κόσμος των Σπορ», «Ώρα», «Κιτρινό,αυρη», «Alpha Digital», «Alpha Radio», «Αθήνα 9,84», «Men», «Μaxim», «Μen's Health», «ΑΕΚ Empire», «Τρίποντο». Από το 1998 ανήκει στην εφημερίδα «Το Βήμα», είναι μέλος του SPORT24 από το 2005, ενώ στο εξής θα δραστηριοποιείται και στο ΑΕΚ1924.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κοκτέιλ Αραούχο Το αριστερό μου πόδι »

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project