Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

Προπονητής, φορ, ΑΕΚ

Προπονητής, φορ, ΑΕΚ

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει για τις απλές ποδοσφαιρικές αποφάσεις που πάρθηκαν προκειμένου η ΑΕΚ να αποκτήσει επιτέλους μια κανονικότητα. Έχει δρόμο μπροστά της, αλλά πλέον έχει και ανθρώπους να βασιστεί.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ουδέποτε υπήρξε «παπατζής». Είναι ένας προπονητής με τα προτερήματα και τα ελαττώματά του, πάνω από όλα όμως, είναι ένας κανονικός τεχνικός με γνώσεις, φιλοσοφία, αρχή και τέλος πάνω σε αυτό που έχει στο μυαλό του να παρουσιάσει.

Ο Σέρχιο Αραούχο, είναι ένας φορ που η ΑΕΚ είχε να δει από την εποχή του Μπλάνκο, επιτρέψτε μου να πω, με καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά από το συμπατριώτη του και αρετές που σπανίζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι τρία σκαλιά επάνω από τον τίμιο Πέκχαρτ και εννέα χρόνια νεότερος από τον Αλμέιδα. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

Βαγγέλης Αρναούτογλου

Βαγγέλης Αρναούτογλου

Λίγο (που λέει ο λόγος) μετά τα 35 του, έχει ήδη συμπληρώσει 18 χρόνια ενεργής δημοσιογραφίας και ασχολείται με αυτό που ήθελε πάντοτε να αποφύγει: την ΑΕΚ! Διότι η αγάπη είναι (κάποιες φορές) ο μεγαλύτερος εχθρός της αντικειμενικότητας. Ωστόσο μετά από τόσες και τόσες ρεπορταζιακές δυσκολίες, επιτυχίες και γκάφες, έμαθε να ισορροπεί και να ξεχωρίζει την αλήθεια από την υπερβολή. Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου έχει απασχοληθεί επαγγελματικά στα ακόλουθα μέσα: «Ελεύθερος Τύπος», «Κόσμος των Σπορ», «Ώρα», «Κιτρινό,αυρη», «Alpha Digital», «Alpha Radio», «Αθήνα 9,84», «Men», «Μaxim», «Μen's Health», «ΑΕΚ Empire», «Τρίποντο». Από το 1998 ανήκει στην εφημερίδα «Το Βήμα», είναι μέλος του SPORT24 από το 2005, ενώ στο εξής θα δραστηριοποιείται και στο ΑΕΚ1924.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project