Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

Θα το δώσει, λένε, στον Ιβάν

Θα το δώσει, λένε, στον Ιβάν

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου καταπιάνεται με τις φήμες των τελευταίων ημερών για την κούπα που πρέπει να πάρει ο Σαββίδης με τη συναίνεση του Μελισσανίδη και την ανάγκη για έναν τελικό αμιγώς ποδοσφαιρικό και τίποτε άλλο.

Eίναι μια κατάσταση η οποία ομολογουμένως αποδίδεται στα σημεία των καιρών. Και δυστυχώς, φουντώνοντας αυτό το ούτως ή άλλως υπαρκτό κλίμα συνομωσιολογίας (άλλοτε ορθά και άλλοτε όχι) στο εγχώριο ποδόσφαιρο, η κάθε φήμη που τόσο εύκολα σπέρνεται και διαχέεται από στόμα σε στόμα, διαβρώνει ακόμα και τους ομοϊδεάτες οπαδούς!

Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες είναι ομολογουμένως τρελό. Έως και άρρωστο. Φίλοι της ΑΕΚ έχουν μέσα τους τη βεβαιότητα ότι η ομάδα τους θα καθίσει να χάσει στον τελικό του Σαββάτου από τον ΠΑΟΚ επειδή "πρέπει και ο Ιβάν Σαββίδης να πάρει κάτι". Μάλιστα το "συμφωνημένο" της υπόθεσης, το εκφράζουν, δημόσια στα Social Media απολαμβάνοντας τη σύμφωνη γνώμη πολλών ακόμα. Αληθινά στενάχωρο...

Αυτό λοιπόν το σκεπτικό, αυτή η δηλητηρίαση του μυαλού και η παραδοχή ότι ακόμα και ένας τελικός μπορεί να είναι στημένος για την ισχυροποίηση μιας φιλίας που έχει ως απώτερο σκοπό τη μοιρασιά τίτλων στα χρόνια που έρχονται, έχουν συμπράξει για να εξαχθεί το εξής συμπέρασμα: Αν η ΑΕΚ ηττηθεί στον τελικό, θα το έχει δώσει το ματς. Αν πάλι γίνει κάτι "κουφό" και νικήσει, αρχικώς η συνομωσιολογία θα κοπάσει και μετά θα πάμε στο παρακάτω: "Συνέβη για να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα".

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

 
Βαγγέλης Αρναούτογλου

Βαγγέλης Αρναούτογλου

Λίγο (που λέει ο λόγος) μετά τα 35 του, έχει ήδη συμπληρώσει 18 χρόνια ενεργής δημοσιογραφίας και ασχολείται με αυτό που ήθελε πάντοτε να αποφύγει: την ΑΕΚ! Διότι η αγάπη είναι (κάποιες φορές) ο μεγαλύτερος εχθρός της αντικειμενικότητας. Ωστόσο μετά από τόσες και τόσες ρεπορταζιακές δυσκολίες, επιτυχίες και γκάφες, έμαθε να ισορροπεί και να ξεχωρίζει την αλήθεια από την υπερβολή. Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου έχει απασχοληθεί επαγγελματικά στα ακόλουθα μέσα: «Ελεύθερος Τύπος», «Κόσμος των Σπορ», «Ώρα», «Κιτρινό,αυρη», «Alpha Digital», «Alpha Radio», «Αθήνα 9,84», «Men», «Μaxim», «Μen's Health», «ΑΕΚ Empire», «Τρίποντο». Από το 1998 ανήκει στην εφημερίδα «Το Βήμα», είναι μέλος του SPORT24 από το 2005, ενώ στο εξής θα δραστηριοποιείται και στο ΑΕΚ1924.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σχέδιο για Κούπα Στημένος; Από ποιον; »

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project