Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

Πετυχημένη η χρονιά, θέτει τους στόχους για την επόμενη!

Πετυχημένη η χρονιά, θέτει τους στόχους για την επόμενη!

Ικανοποίηση και ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του τμήματος χάντμπολ, μετά το τέλος της χρονιάς με την ομάδα να τερματίζει στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ο τρόπος που έκλεισε η χρονιά μπορεί να άφησε μια πίκρα στον κόσμο και στους ανθρώπους της ΑΕΚ, αφού δεν ήρθε η ήττα του Δούκα απέναντι στο Διομήδη Άργους (23-22 κέρδισε) που ήθελαν για να εξασφάλιζαν το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος.

Όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι θα αναιρέσει την πετυχημένη χρονιά της Ένωσης, που τερμάτισε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, εξασφαλίζοντας μάλιστα το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Πλέον, στον Δικέφαλο έχουν ξεκινήσει να κάνουν τις σκέψεις τους για την επόμενη χρονιά ανεβάζοντας κι' άλλο τον πήχη, βάζοντας ως στόχο αυτήν την φορά το πρωτάθλημα.

Κάνοντας την σωστή ενίσχυση με τρεις-τέσσερις προσθήκες σε καίριες θέσεις και με παίκτες έμπειρους στο βασικό κορμό της ομάδας, θεωρούν οι άνθρωποι του συλλόγου ότι θα είναι έτοιμη η Ένωση να διεκδικήσει τον τίτλο την επόμενη χρονιά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ελπίζει σε ένα θαύμα Από Τρίτη ξανά οι Μάγκες »


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project