Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

Νικολαΐδης: «Θα είναι ντέρμπι…» Κύριο

Νικολαΐδης: «Θα είναι ντέρμπι…»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν έκανε κάποιο σχόλιο για το ερχόμενο ντέρμπι, αρκέστηκε μόνο να πει ότι θα είναι ντέμρπι, προσθέτοντας έπειτα κάποια σχόλια για το παιχνίδι του απέναντι στην Οσμανλίσπορ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης:

«Ντέρμπι. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Θα είναι ντέρμπι. Καταρχήν, ο Ολυμπιακός ήταν το πρώτο ματς που λειτούργησε πολύ καλά αμυντικά. Μία φάση του έβγαλε η Οσμανλί… Εγώ δεν είδα έναν κακό Ολυμπιακό και διαφωνώ με αυτό που είπε ο Μπατίστα για τους επιθετικούς. Έλειπε ο Ιντέγε από το χθεσινό ματς. Δεν ξέρω αν είναι η πολιτική της ομάδας να βάζει νέους ή του προπονητή. Ο Μανθάτης, που μπήκε, έκανε τη διαφορά, με τρεις-τέσσερις προσπάθειες που πήρε. Είσαι ο Ολυμπιακός, με 15 βαθμούς διαφορά… Εγώ νομίζω ότι θα περάσει ο Ολυμπιακός. Είναι καλύτερη ομάδα από την Οσμανλίσπορ. Ο θεσμός του Europa League είναι αυτός που πρέπει να κοιτάμε περισσότερο σαν χώρα, γιατί εκεί μπορούμε να κάνουμε κάτι. Όχι στο Champions League…».


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project