Σύνδεση

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη

  twitter youtube google 4square

Ήττα ακόμα και στην καλή της μέρα…

Ήττα ακόμα και στην καλή της μέρα…

Τα κορίτσια της ΑΕΚ ηττήθηκαν για ακόμα μια φορά, με 3-0 σετ, αυτήν την φορά απ’ την Θέτιδα. Καλή εμφάνιση αλλά δεν τα κατάφεραν.

Η Ένωση που μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ούτε ένα σετ, σε παιχνίδι, ηττήθηκε με 3-0 σετ για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος, απ’ την Θέτιδα.

Παρότι μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι δεν κατάφερε να συνεχίσει σε όλο το πρώτο σετ, στο ίδιο τέμπο με αποτέλεσμα η Θέτιδα να την πιέσει και να καταφέρει να φέρει τούμπα το παιχνίδι, με τα κορίτσια του Γιώργου Σαμάρα να το προσπαθούν μέχρι το τέλος, αλλά τελικά να μην τα καφέρνουν και να χάνουν το πρώτο σετ με 21-25.

Στο δεύτερο σετ προσπάθησαν πάλι τα κορίτσια της ΑΕΚ, να πάρουν το παιχνίδι στα χέρια τους, όμως και πάλι η Θέτιδα βρήκε λύσεις και απέκτησε μια διαφορά, που η Ένωση κατάφερε να την πλησιάσει αλλά όχι και να την περάσει, με αποτέλεσμα να χάσει και το δεύτερο σετ με 21-25.

Στο τρίτο σετ παρότι βρέθηκε μπροστά με 20-16 και έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι, κατάφερε να αυτοκτονήσει και να χάσει με 22-25 κι το τρίτο σετ, με αποτέλεσμα η Θέτιδα να την κερδίσει με 3-0 σετ.

Τα σετ: 21-25, 21-25, 22-25ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

AYTOKINHTO

Περίεργα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Copyright © 2009-2014 AEK1924.gr, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by | Support & Hosting by tcp.gr Project